Toiminta

Ammattiosastoomme kuuluu  jäseniä n. 220. Jäsenemme työskentelevät pääasiassa Pohjois-Karjalan hyvivointialue- Siun sote sosiaali- ja terveyspalvelujen eri työyksiköissä.
Ammattiosaston hallitukseen kuuluu 10 jäsentä ja kokouksia järjestetään noin 8 kertaa vuodessa.

Sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset ovat tarkoitettu kaikille jäsenille. Osallistumalla kokouksiin jäsenet voivat vaikuttaa oman ammattiosaston toimintaan.

Ammattiosaston jäsenillä on mahdollisuus osallistua SuPerliiton järjestämiin ammatillisiin koulutuksiin, ammattiosasto tukee kustannuksissa budjetin sallimissa rajoissa.
Jäsenillä on oikeus saada sopimusedunvalvonta-asioissa apua luottamusmiehiltä työ- ja työehtosopimuksiin sekä työlainsäädäntöön liittyvissä kysymyksissä. Jäsenten ammatilliseen edunvalvontaan mm. henkilöstömitoitukset, osaamisen käyttö ja työhyvinvointi saa tukea ammattiosastolta.

Ammattiosaston yhteisöllisen toiminnan tarkoituksena on yhdistää ammattiosaston jäsenet toisiinsa, tukea paikallista edunvalvontaa ja luoda yhteisö, jossa kaikki viihtyvät. Pääasia on, että tehdään yhdessä. Tästä virkistys- ja vapaa-ajantoiminnasta tiedotamme Ajankohtaista-osiossa.

Ammattiosasto muistaa 50- ja 60-vuotta täyttäviä ja eläkkeelle jääviä jäseniään.

Tulot ammattiosastossa muodostuvat liiton maksamista jäsenmaksupalautteista. Osasto ei peri jäseniltään jäsenmaksua.